Ma-Sa Lines Ay

 

Ma-Sa Lines Ay on kuljetusyritys jonka me, Markku Pakkanen ja Sauli Porvari, perustimme vuonna 1999. Sen kotipaikka on Kouvolan kaupungin Liikkalan kylä.

 

Yrityksemme harjoittaa henkilöliikennettä linja-autoilla, joita on tällä hetkellä kolme kappaletta. Autot ovat Mercedes Benz, Sprinter-merkkisiä. Kaksi autoista ovat 19-paikkaisia ja yksi on 12-paikkainen. 

 

Yrityksellämme on sopimuksia Kouvolan kaupungin kanssa mm. koululaiskuljetuksista ja vanhusten hoivapalveluihin liittyvistä kuljetuksista. Näin ollen kaupunki on meille tärkeä työllistäjä.

 

Sopimuskyytien lisäksi ehdimme kuitenkin hoitamaan myös muita kuljetuspalveluja, oli matkasi sitten häihin tai hautajaisiin, teatteriin tai jääkiekkopeliin. Tai ihan mihin vain linja-autolla pääsee.

 

Autoissamme on huomioitu tilantarve matkatavaroille ja tuliaisille. Auton rakenteille määritetty kantavuus voi kuitenkin joutua koetukselle, jos kaikilla 19 matkustajalla on paljon tuliaisia. Jos mukananne on suuri määrä matkatavaroita, on hyvä keskustella asiasta jo tilausta tehdessä.

 

Osoite: Pyttyläntie 55, 46750 Liikkala

Puhelinnumero: 040 5659 623

S-posti: masalines[at]masalines.fi

Y-tunnus: 1542091-3