Porvarin Taksikuljetus Oy

 

Sauli Porvari aloitti taksiyrittäjänä vuonna 1995 Liikkalan taksina ja laajensi yritystään 1997 toisella autolla. Vuonna 2003 yritys sulautui yhteen Saulin vanhempien kuljetusyrityksen kanssa saaden nimen Porvarin Taksikuljetus Ay. Tällöin yritys muuttui kolmen taksin yritykseksi. Syyskuusta 2018 yritys on toiminut nimellä Porvarin Taksikuljetus Oy ja tällä hetkellä sillä on kahdeksan taksia. Nykyisin yrittäjinä toimivat Sauli ja Eira Porvari.  

 

Yrityksessämme on kolme Mercedes Benz Sprinteriä, jotka ovat tilatakseja. Autoissa on paikat 8 aikuiselle matkustajalle tai 12 koululaiselle. Kaikissa on myös pyörätuolinostin. Yksi autoista on VW Caddy, jossa on 6 matkustajapaikkaa tai vaihtoehtoisesti pyörätuolipaikka ja neljä muuta matkustajapaikkaa. Mercedes Benz E220 Sedaneita on kolme, siis tavallisia henkilöautoja, joihin voi ottaa kyytiin neljä matkustajaa.

 

Harjoitamme taksiliikennettä Kouvolan kaupungissa toimialueena koko Suomi. Autot ajavat Kymenlaakson Taksi -nimisen ajovälitysyhtiön välittämiä taksikuljetuksia.

 

Vaikka toimimme ajovälityksessä, se ei tarkoita, että ajaisimme vain ns. Ula-kyytejä. Voit tilata palveluitamme aina, kun sinulla on siihen tarvetta, numerosta 0400 610 640 tai taksi(at)porvari.fi

Huomioithan kuitenkin mahdollisten maksajien (esim. Kela tai Kouvolan kaupunki) määräykset tilaamisesta ja maksuista.

 

Meillä on sopimukset niin Kelan kuin Kouvolan kaupunginkin kanssa niiden maksamien kuljetusten ajamiseksi.

Kelan sopimuskuljettajina toimiminen mahdollistaa Kela-kyytien ajamisen niin, että asiakkaan tarvitsee maksaa matkastaan vain omavastuuosuus. Saadaksesi lääkäri- tai kuntoutusmatkastasi Kela-korvauksen, tulee sinun tilata kyyti Kela-keskuksesta numerosta 0800 30 23 33.

 

Kouvolan kaupungin kanssa tehty sopimus mahdollistaa kaupungin maksamien SHL- ja VPL-kyytien ajamisen. Kyseiset kuljetukset tulee tilata Kymenlaakson Taksilta numerosta 0600 306 450. Muistathan tilatessasi kertoa, että on kyse sote-kyydistä. 

 

Jos Kela tai kaupunki on myöntänyt sinulle vakiotaksioikeuden, saat tilata taksin suoraan yrittäjältä, eli meiltä, numerosta 0400 610 640.

 

Osoite: Pyttyläntie 55, 46750 Liikkala

Puhelinnumero: 0400 610 640

S-posti: taksi[at]porvari.fi

Y-tunnus on: 0905520-0

Katso myös Porvari.fi